ervaring

Weerbaarheidstraining is leuk!

”Joris is voor weerbaarheidstraining bij Haantjes Motus geweest. Hij heeft dit als erg leuk ervaren. Vooral de combi sporten en oefeningen doen was voor hem een hele mooie combinatie om zichzelf te kunnen laten zien.

Freddy heeft veel geduld en is heel positief.
We hebben Joris gevraagd wat hij van de trainingen geleerd heeft. Hij zei: "Ik heb leren nee zeggen. Ik heb geleerd om bij mijn mening te blijven en dat ik ergens tegen in kan gaan. Bijvoorbeeld de oefening dat er een vierkant werd getekend dat een huis was. Er kwam een vreemdeling aan de deur.

Ik moest dan nee zeggen op dingen die ik niet wilde. Ook heb ik ademhalingsoefeningen gedaan. Ik werd daar rustig van. Daardoor kon ik ook steeds sneller rennen. Ik vond het sporten erg leuk".

Wij hebben gemerkt dat Joris steviger in zijn schoenen staat. Hij laat zijn hoofd niet meer zo hangen maar kijkt recht voor zich uit. Ook zijn schouders haalt hij niet meer standaard omhoog. Hij is vrolijk en actief.

Wij zijn er erg blij mee dat Joris deze training heeft gevolgd, hij is er weerbaarder door geworden. Joris gaat in september naar het voortgezet onderwijs. Wij hopen dat hij nu genoeg bagage heeft om zich daar staande te houden. We hebben er heel veel vertrouwen in.”

Jelle en Cora, ouders van Joris